?BROTHER?Sponsor Tytularny naszego Olympic Camp -Gwiazdy Igrzysk oraz Sponsor indywidualny Eliza Wróblewska ? ?Firma Brother, założona w 1908 roku w Nagoi w Japonii, jest od ponad 60 lat obecna na rynku europejskim. ?Obecnie Firma Brother obejmuje nie tylko: ➡️ maszyny do szycia dla domu i przemysłu ale również: ➡️maszyny przemysłowe ➡️sprzęt informacyjny sprzęt komunikacyjny: drukarki, urządzenia wielofunkcyjne, faksy, drukarki etykiet, i skanery wraz z oryginalnymi materiałami eksploatacyjnymi i akcesoriami Brother Brother Polska https://www.brother.pl/ #judo #moc #walka #poznań #sport #sponso
2020-12-05, 09:00

?Obecnie Firma Brother obejmuje nie tylko:
➡️ maszyny do szycia dla domu i przemysłu
ale również:
➡️maszyny przemysłowe