❗️Kochani, małe zmiany❗️ Niestety ze względu na zakaz gromadzenia się jesteśmy zmuszeni odwołać tegoroczną Galę Wigilijną, która miała odbyć się 13.12.2020 roku. W związku z tym zmieniamy datę Poznańskiej Przedszkolnej Ligii Judo? oraz Poznańskiej Dziecięcej Ligii Judo ? z 12.12.2020 na 13.12.2020 (niedziela). Zawody odbędą się w naszej Akademii na ulicy Taborowe 1 - 4 w Poznaniu? Baw się razem z nami❗ Serdecznie zapraszamy do zapisów? ?Przedszkolna Poznańska Dziecięca Liga Judo: https://turnieje.akademiajudo.pl/tournament/e7b19ffc ? Poznańska Dziecięca Liga Judo: https://turnieje.akademiajudo.pl/tournament/0907abc6 Do zobaczenia❗️
2020-11-24, 09:00

Zawody odbędą się w naszej Akademii na ulicy Taborowe 1 - 4 w Poznaniu?

Baw się razem z nami❗ Serdecznie zapraszamy do zapisów?

?Przedszkolna Poznańska Dziecięca Liga Judo:
? Poznańska Dziecięca Liga Judo:

Do zobaczenia❗️