Już jutro mija czas na zamówienie kalendarza❗️
Już jutro mija czas na zamówienie kalendarza❗️ ?Wybierz jeden z 3 wariantów i zamów ?Wariant nr 3 jest kalendarzem uniwersalnym Kalendarze są trójdzielne Koszt: 25zł. ?Zamówienie należy złożyć mailowo na biuro@akademiajudo.pl w opisie: imię i nazwisko zamawiającego, wariant 1,2 lub 3 oraz ilość. ?Po zamówieniu należy bezzwłocznie dokonać płatności przelewem: nr Konta: PKO BP SA: 52 1020 4027 0000 1202 0779 6644, tytułem: imię i nazwisko zamawiającego, wariant 1,2 lub 3 oraz ilość. ?Na zamówienia czekamy do poniedziałku 23 listopada. ?Odbiór kalendarzy na lidze 12 grudnia na ul. Taborowej 1-4 lub na zajęciach u trenerów po 13 grudnia. Zapraszamy serdecznie! ???
2020-11-22, 10:00
Już jutro mija czas na zamówienie kalendarza❗️

?Wybierz jeden z 3 wariantów i zamów
?Wariant nr 3 jest kalendarzem uniwersalnym
Kalendarze są trójdzielne
Koszt: 25zł.

?Na zamówienia czekamy do poniedziałku 23 listopada.

Zapraszamy serdecznie! ???