?Nasi na podium?
?Nasi na podium? W dzisiejszych zawodach XX Mistrzostwach Polski Weteranów w Judo oraz II Mistrzostwach Polski Amatorów w Judo, które odbyły się w Lubońskim Ośrodku Sportu i Rekreacji w Luboniu zawodnicy z Akademii Judo zdobyli: ?Igor Mashko ?Sebastian Gawron ?Bartosz Halke ?Maciej Antkowiak Gratulujemy wygranych? Na matach o medale walczyli weterani i amatorzy judo? Łączni 132 osoby Każdy zawodnik w nagrodę dostał ?medal ?dyplom ?koszulkę oraz ?torbę pełną niespodzianek Piwo LEMBERGER, sushi od Sushi&foodfactor , napój energetyczny Power Duck Organizatorem zawodów był Polski Związek Judo oraz Klub Sportowy Akademia Judo. Projekt został współfinansowany przez Samorząd Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu? #poznanwspiera #PowerDuck LOSIR Luboń Sushi4you Moxy Poznan Airport Akademia Judo Olympic Camp MEON EMS UDH Świat Piw
2020-10-24, 20:00
?Nasi na podium?

?Igor Mashko
?Sebastian Gawron
?Bartosz Halke
?Maciej Antkowiak

Gratulujemy wygranych?

Na matach o medale walczyli weterani i amatorzy judo? Łączni 132 osoby

Każdy zawodnik w nagrodę dostał
?medal
?dyplom